Accident mortal între Zimandu Nou si Simand! Două persoane încarcerate!

Data publicare: Luni, 15 Iulie, 2019 Total: 6284 accesari

Accident mortal între Zimandu Nou si Simand! Două persoane încarcerate! Luni dimineţa, în jurul  orei 7:30, a avut loc un accident rutier grav in apropierea sensului giratoriu de la Sântana.


În incidental rutier au fost implicate două vehicule, un trailer şi un autoturism Marca Ford, iar din primele informaţii de la faţa locului sunt 2 persoane incarcerate.


La accident intervine Detasamentul Arad cu 1 Autospeciala pentru descarcerare, 1 Ambulantă SMURD și 2 Ambulante SAJ.

Se circulă cu dificultate pe Drumul Naţional 79. 

UPDATE 2
: ”La data de 15 iulie a.c. , în jurul orelor 07.20, un bărbat de 43 de ani din com. Hălmagiu, a condus un autoturism pe D.N.79, din direcția Chișineu-Criș-Arad, iar la km.  20 + 200 m a intrat în depășirea neregulamentară a unei autoutilitare care circula în fața sa, lovindu-se frontal cu un autotren agabaritic înmatriculat în Bulgaria, care circula din sens opus. În urma evenimentului a rezultat decesul conducătorului autoturismului și rănirea ușoară a unei femei de 31 de ani din com. Apateu, pasageră în autoturism și a conducătorului autotrenului (cetățean bulgar). Se continua cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

UPDATE 1:  Accident rutier pe DN 79, intre localitatile Zimandu Nou si Simand, pe sensul de mers Arad-Oradea, intre un autoturism si un autotren. In urma coliziunii au rezultat 3 victime din care doua incarcerate, si anume persoanele aflate in autoturism. Soferul autoturismului a fost declarat decedat. Pasagera a fost extrasa si predata echipajelor medicale. S-a intervenit cu o autospeciala de descarcerare usoara, 1 echipaj SMURD B, 1 echipaj SAJ C si 1 echipaj SAJ B.