Luceafărul Oradea – UTA 1-2 în ultimul amical al verii disputat în țară. Gol pentru Khalaila la debutul în tricoul „roș-alb”!

Data publicare: Sambata, 13 Iulie, 2019 Total: 686 accesari

Luceafărul Oradea – UTA 1-2 în ultimul amical al verii disputat în țară. Gol pentru Khalaila la debutul în tricoul „roș-alb”!

UTA continuă seria bună în partidele de pregătire. Trupa lui Laszlo Balint a învins cu 2-1 la Sânmartin, împotriva celor de la Luceafărul Oradea, prin reușitele semnate Tomozei și Khalaila, respectiv V. Pop.


Arădenii au deschis scorul în minutul 36: Buhăcianu a fost faultat în suprafața de pedeapsă, dar s-a lăsat avantaj, Tomozei a fost pe fază și a trimis în plasă din fața careului mic, cu latul, stabilind scorul pauzei.


Israelianul Khalaila, aflat la debut, a înscris cu prima atingere de balon în minutul 48: a primit mingea la 20 de metri și a trimis plasat, la colțul lung. 


Bihorenii au redus din diferență prin Vasile Pop, care a transformat o lovitură de la 11 metri obținută tot de el în urma unui contact cu Vulturar. Până la final, Isac putea mări diferența, dar și orădenii au trecut pe lângă gol la ultima fază, când Melinte a blocat execuția aceluiași Vasile Pop.


Scor final 2-1 și UTA ajunge la 3 victorii din 3 în amicalele verii. Au absentat căpitanul Ciprian Rus, care se reface după operația suferită la pomete și Alexandru Ciucur, care a suferit o ruptură de tendon în această săptămână și va rata cantonamentul din Slovenia și primele trei luni ale sezonului competițional


Formații:

UTA – prima repriză: Iacob – Tomozei, Ilie, Șeroni, Deta – Isac, Lorenzi – Oroian, Miculescu, Bustea – Buhăcianu.

UTA – repriza a doua:  Bolboașă - Ivan, Salka, Melinte, Stancu - Hrezdac, Vulturar - Bustea, Isac, Oroian – Khalaila

Luceafărul: Moga (Anca-Trip 46) – Ciul (Creț 8), Yabre (Core 55), Porumb (Popa 46), Băican, Parnău (Dincă 46), Negrean (Prejmerean 55), Mitrică (Roșu 46), V. Pop (Balogh 30, Peter 55), Paraschiv (V. Pop 46), Rusu (Ludușan 46)


Luni, echipa arădeană pleacă în cantonamentul de la Rogla, în Slovenia, unde va disputa alte patru partide amicale. „Roș-albii” se întorc în România pe 27 iulie, iar prima etapă din liga secundă este programată pentru 2 august.