Scufița Roșie a avut două reprezentații la Cinematograful din Grădiște. Spectacolul a avut un mare succes, iar sala a fost arhiplină

Data publicare: Sambata, 13 Iulie, 2019 Total: 1131 accesari

Scufița Roșie a avut două reprezentații la Cinematograful din Grădiște. Spectacolul a avut un mare succes, iar sala a fost arhiplină În dimineața zilei de sâmbătă 13 iulie a.c., sala Cinematografului din Grădiște a fost neîncăpătoare. Copiii însoțiți de părinții lor au avut parte de momente pline de distracție și bună dispoziție la teatru de păpuși "Scufița Roșie". 

Spectacolul teatrului de păpuși a avut un mare succes, iar copiii prezenți au fost absolut fascinați. Cei mici au avut ocazia ca la sfârșitul spectacolului să facă poze cu păpușile din poveste, cei mici fiind extrem de fericiți pentru aceste momente de neuitat. 

Următoarea piesă de teatru de păpuși a fost aleasă chiar la votul celor mici, iar "Motanul Încălțat" va fi spectacolul ce va putea fi vizionat în curând de micii spectatori.

Părinții extrem de încântați au mulțumit organizatorilor pentru acesfe evenimente care au loc la Cinematograful din Grădiște și speră ca pe viitor să fie cât mai des astfel de spectacole.