Alexandru Toth a fost găsit spânzurat în casa sa din Grădiște. AFLĂ ce anume l-a impins să-și pună capăt zilelor

Data publicare: Vineri, 12 Iulie, 2019 Total: 6297 accesari

Alexandru Toth a fost găsit spânzurat în casa sa din Grădiște. AFLĂ ce anume l-a impins să-și pună capăt zilelor În seara zilei de miercuri (10 iulie) un bărbat din Șimand, care locuia în Arad s-a sinucis la doar 51 de ani. AFLĂ ce anume l-a împins pe acest bărbat să-și pună capăt zilelor.

Alexandru Toth, căci despre el este vorba, avea 51 de ani, lucra ca vatman și era tatăl baschetbalistei Carina Toth. Bărbatul s-a sinucis chiar în casa în care locuia cu soția și fiica lui, în Grădiște El a fost găsit chiar de fiica sa, Carina, care are doar 19 ani și era singurul lui copil. 


Din surse apropiate am aflat că Alexandru suferea de o boală, iar de curând a primit o altă veste cumplită peste care se pare că nu a putut trece. Alexandru era un om deosebit, plin de viață, sărea în ajutorul celui care avea nevoie de el. Chiar în urmă cu două săptămâni a fost împreună cu familia la o nuntă în Arad, dar nimeni nu ar fi bănuit ce tragedie avea să urmeze. 

Cutremurător este faptul că și de această dată depresia este cauza acestei tragedii, și un alt om nu a avut puterea să treacă peste greutățile vieții. Din nefericire, acum, familia, fiica lui, soția lui, părinții lui din Șimand și toți cei care l-au cunoscut sunt cutremurați de această tragedie, peste care vor trece cu greu.

Dumnezeu să-l odihnească în pace !