Israelianul Khalaila este al zecelea transfer al verii la UTA! „Sunt bucuros că am venit la UTA, este o echipă mare”

Data publicare: Miercuri, 10 Iulie, 2019 Total: 666 accesari

Israelianul Khalaila este al zecelea transfer al verii la UTA! „Sunt bucuros că am venit la UTA, este o echipă mare”

UTA a oficializat, probabil, ultimul transfer al verii. Israelianul Amir Khalaila a semnat cu „roș-albii” și va fi o variantă în benzi sau în spatele vârfului.

 

Khalaila are 22 de ani, și a mai evoluat în țara natală pentru Bnei Sakhnin (unde a fost coleg cu impresarul său, Bogdan Apostu), Hapoel Beer Sheva, Hapoel Ramat Gan, Hapoel Acre și Hapoel Ikhsal.

 

„Sunt bucuros că am venit la UTA, este o echipă mare, avem o țintă, vrem să muncim mult și să ne luptăm pentru a promova in prima divizie. Bogdan (n.r. Apostu) e un nume mare in Israel și mi-a spus multe despre acest club” a declarat Khalaila la conferința de prezentare

 

Despre noua achiziție a vorbit și antrenorul Laszlo Balint: „Mă bucur că am reușit să-l aducem, ne bucurăm ca s-a concretizat transferul. E tânăr, poate juca pe orice poziție în atac, prin venirea sa căpătăm o consistență și mai mare. La calitățile lui se poate adadpta oriunde, ca și David Miculescu. În principiu a fost ultimul transfer al verii pentru noi, dar pot apărea soluții oricând”

 

Khalaila și Diego Lorenzi, cei doi jucători sosiți în această săptămână, vor debuta în tricoul UTA-ei sâmbătă, în amicalul cu Luceafărul Oradea de la Sânmartin. Luni, arădenii vor pleca în cantonamentul din Slovenia, unde vor sta până pe 27 iulie. Acolo mai sunt programate alte patru partide de verificare, cu următorii adversari: Budaorsi (Liga 2 Ungaria), AE Larissa (Liga 1 Grecia), Al-Fateh (Liga 1 Arabia Saudită) și o echipă de ligă secundă din Slovenia.