O stradă din centrul Aradului va deveni pietonală!

Data publicare: Miercuri, 10 Iulie, 2019 Total: 5361 accesari

O stradă din centrul Aradului va deveni pietonală!

Strada 1 Decembrie 1918 va fi transformată într-un pasaj pietonal, anunță primarul Călin Bibarț, într-o conferință de presă.

Informarea din partea municipalității cu privire la lucrările executate pentru iluminatul ambiental din municipiu, a fost un bun prilej pentru a face anunțul că strada 1 Decembrie 1918, din vecinătatea Hotelului Continental, va fi o stradă pietonală, cu o boltă luminoasă de 1.500 de becuri de 5 waţi cu aspect ornamental.

Este vorba despre porțiunea care începe de la intersecția cu Bulevardul Decebal, la intersecția cu Bulevardul Revoluției.

De asemenea, în aceste zile se lucrează la iluminatul decorativ al copacilor de pe Bulevardul Revoluției, mai exact a 275 de copaci care vor fi ornamentați cu noi corpuri de lumini pe led care ies din pământ. Pe lângă aceste lucrări urmează și înlocuirea proiectoarelor din jurul Monumentului Eroilor Revoluţiei.

Primarul Bibarț punctează faptul că odată cu lucrările de schimbare a iluminatului pe led se va face o economie de aproximativ 60% chiar și cu creșterea numărului de leduri.


O stradă din centrul Aradului va deveni pietonală! 1

O stradă din centrul Aradului va deveni pietonală! 2