CUTREMURĂTOR : o altă sinucidere a șocat pe toată lumea. Este vorba despre un medic stomatolog

Data publicare: Marti, 09 Iulie, 2019 Total: 7110 accesari

CUTREMURĂTOR : o altă sinucidere a șocat pe toată lumea. Este vorba despre un medic stomatolog O altă tragedie a șocat o comunitate întreagă. Un medic stomatolog, cunoscut și foarte respectat a decis să își pună capăt zilelor într-un mod cumplit. Ce anume l-a împins să facă acest gest necugetat

Avea doar 39 de ani, era un medic stomatolog renumit și lucra împreună cu soția lui în cabinetul privat pe care cei doi soți îl aveau în Timișoara. 

Medicul Bogdan Chișevescu și-a luat viața marți după-masa, în casa din Timișoara, în care locuia împreună cu soția lui și cu băiețelul lor. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de către soția bărbatului care l-a găsit pe acesta în baie, zăcând într-o baltă de sânge. 

Bărbatul în vârstă de 39 de ani și-a tăiat venele la ambele mâini, după care s-a spânzurat. Se pare că medicul stomatolog nu se mai înțelegea cu soția lui, iar acest gând l-a împins la această tragedie.

Înainte să își pună capăt zilelor bărbatul a lăsat un mesaj de adio soției lui :" Mie ce îmi mai rămâne? Să mă uit la tine cum îți neglijezi familia pe care tu nu o mai sprijini deloc pentru că ești prea ocupată să te distrezi? Chiar crezi că sunt atât de prost? Dragostea și altruismul au niște limite. E momentul ca și eu să fiu egoist pentru că nu mai pot suferi mai mult de atât ! Viața mea devenit un chin înfiorător !" A scris bărbatul într-o postare publică pe Facebook.