INCREDIBIL ! Vezi ce anume l-a împins pe Edi la sinucidere

Data publicare: Marti, 09 Iulie, 2019 Total: 3918 accesari

INCREDIBIL ! Vezi ce anume l-a împins pe Edi la sinucidere

Tragedie mare în familia lui Edi Prodan, tânărul de numai 21 de ani, care și-a pus capăt zilelor, și s-a sinucis în cel mai groaznic mod, așezându-se pe liniile de tren. 


Avea doar 21 de ani și un viitor înainte. Un viitor căruia el i-a pus capăt, în câteva secunde. Edi a fost elev al Colegiului Național "Vasile Goldiș" din Arad, iar de 2 ani era student la Universitatea de Vest din Timișoara. 


În cercul de prieteni se zvonește că băiatul ar fi suferit o depresie, după ce ar fi prins-o pe prietena lui cu un alt bărbat și că acest lucru l-a făcut să sufere mult, împingându-l la sinucidere. Chiar în urmă cu două săptămâni un prieten de-al său s-a întâlnit cu el și după spusele acestuia, Edi părea vesel, fără a avea vreo problemă sau vreun gând întunecat.


Tot în cercul de prieteni al băiatului se spune că el a vrut să se răzbune pe iubita lui, cu care ar fi vorbit pe whatsapp, în momentul sinuciderii. De asemenea se zvonește că iubita lui este și ea studentă la Timișoara.


Citește și Imagini ŞOCANTE cu tânărul decapitat de tren în Aradul Nou! Imaginile pot afecta starea emoţională a cititorilor!