Imagini ŞOCANTE cu tânărul decapitat de tren în Aradul Nou! Imaginile pot afecta starea emoţională a cititorilor!

Data publicare: Luni, 08 Iulie, 2019 Total: 17606 accesari

Imagini ŞOCANTE cu tânărul decapitat de tren în Aradul Nou! Imaginile pot afecta starea emoţională a cititorilor!

Redacția ghidularadean.ro deține în exclusivitate poze extrem de explicite cu tânărul decapitat de tren, astăzi, la orele prânzului.

Dorim să atragem un semnal de alarmă în ceea ce privește cazurile de suicid în rândul tinerilor, astfel persoanele din jurul celor depresivi și cu intenții suicidale să le fie alături și să le acorde sprijin specializat pentru a nu se mai ajunge în astfel de situații cumplite.


Vă reamintim că astăzi, un tânăr cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani a fost decapitat de tren în zona Aradul Nou. Din informațiile pe care le deținem, se pare că tânărul s-ar fi întins pe șinele de tren voit, având asupra sa telefonul mobil pe care era pornită filmarea și căștile în urechi.

“Este vorba de un tânăr de aproximativ 25 de ani, accidentat mortal pe podul CFR Micălaca-Aradul Nou de trenul Regio 2604, care circula pe direcția Arad – Timișoara. Se efectuează verificări pentru stabilirea identității victimei și circumstanțele care au dus la producerea acestui accident” Inspectoratul Judțean de Poliție Arad, prin purtător de cuvânt Claudia Iuga

 

 

 

„O persoană s-a așezat pe calea ferată înaintea trenului R 2604. Procedurile în astfel de cazuri implică oprirea circulației pentru a se facilita ccesul reprezentanților Procuraturii. Urmare acestui accident, 6 trenuri de călători au staționat temporar, până la finalizarea măsurătorilor și procedurilor desfășurate de organele abilitate pentru astfel de situații, în gările adiacente intervalului menționat. Cele 6 trenuri ( 16174, R 3115, IR 1766, 16173, R 2606 și R 2604) vor ajunge la destinație cu întârzieri cuprinse între 30 și 100 de minute de întârziere.
Menționez că mecanicul trenului R 2604, implicat în accident, nu a putut continua  călătoria, acesta solicitând mecanic de schimb”, a declarat Oana Brânzan, purtător de cuvânt CFR SA.

 

UPDATE: Tânărul decedat este în vârstă de aproximativ 25 de ani, iar până acum poliţiştii care investighează cazul nu au reuşit să-l identifice. Asupra sa s-a găsit un telefon mobil, însă acesta era parolat.