Dacă mergi spre litoral cu maşina, mergi liniştit, s-au remediat problemele tehnice la plata de pe telefonul mobil a taxei de pod şi Rovinietei!

Data publicare: Duminica, 07 Iulie, 2019 Total: 1073 accesari

Dacă mergi spre litoral cu maşina, mergi liniştit, s-au remediat problemele tehnice  la plata de pe telefonul mobil a taxei de pod şi Rovinietei!

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere anunţa prin intermediul unui comunicat de presă, că taxa podurilor dunărene și Rovinieta nu pot fi achiziționate prin intermediul operatorilor de telefonie mobilă din cauza unor probleme tehnice, potrivit Agepres.

 

Totuși, instituția a precizat că achitarea PEAJ și a Rovinietei se poate face în continuare la ceilalți operatori, inclusiv la benzinării.

 

„Vă reamintim că, în cazul în care din diverse motive aţi efectuat trecerea podurilor dunărene fără a achita PEAJ, puteţi plăti acest serviciu, inclusiv la benzinării, până la ora 23:59 a zilei următoare efectuării trecerii. Precizăm însă că trebuie să achiziţionaţi Rovinieta înainte de a pleca la drum şi puteţi achita acest serviciu inclusiv la benzinării. Dăm asigurări că facem toate eforturile pentru remedierea problemei în cel mai scurt timp posibil", precizeaza CNAIR, printr-un comunicat.

 

În cursul serii de duminică, problemele însă s-au remediat, iar turiştii care se îndreaptă spre litoral pot folosii din nou telefonul mobil pentru plata taxei de pod şi Rovinietei.