UTA a învins Progresul Pecica cu 2-0 în ultimul amical al verii disputat la Arad

Data publicare: Duminica, 07 Iulie, 2019 Total: 2618 accesari

UTA a învins Progresul Pecica cu 2-0 în ultimul amical al verii disputat la Arad

UTA a ieșit victorioasă și din al doilea amical al verii, 3-0 contra nou-promovatei în Liga III, Progresul Pecica. „Dubla” lui Buhăcianu și reușita lui Ciucur au făcut diferența, dar, din păcate, David Miculescu a suferit o accidentare în prima repriză.

Formații:

UTA - Prima repriză: Iacob – Ivan, Melinte, Șeroni, Stancu – Hrezdac, Pușcaș – Stahl, Miculescu (25 Șimăndan), Bustea – Buhăcianu.

UTA - Repriza a doua: Bolboașă – Tomozei, Salka, Fl. Ilie, Deta (72 Ivan) – D. Crăciun, Isac – Ciucur, Botea, Oroian – Șimăndan

Pecica: Gârlea (35 D. Varga) – Țugulescu (46 Vancea), Gabor (70 Wild), Wild (46 Blănaru), Aldan (46 Ponta) – Moraru (46 Tamaș), Arsene (70 Bozian) – Mager (46 Olteanu), Bozian (A. Iuga), Tiric (70 Mager) – Puie (60 S. Popa). Antrenor: Dan Stupar

„Un antrenament reușit, cu părți bune și mai puțin bune. Sunt nemulțumit că, din nou, ca și săptămâna trecută, am avut o accidentare. Sper ca Miculescu să nu aibă nimic grav, să fie doar o contuzie, și de luni să se poată antrena normal. Mă bucur că nu am primit gol. Este o perioadă dificilă, încărcată, este și foarte cald, însă pot spune că suntem pe un drum bun. Vrem să ajungem la ora primului joc oficial pregătiți din toate punctele de vedere.


La ora asta suntem în mijlocul unei perioade în care volumul de muncă este destul de mare, cu două antrenamente pe zi, cu intensitate destul de mare. Încercăm să lucrăm pe toate planurile, atât fizic, cât și tehnico-tactic, mă bucur că băieții au atitudine bună, reacționează bine atât la antrenamente cât și la amicale. Jucătorii care ajung târziu au niște decalaje, nu sunt la același nivel cu restul lotului și din acest motiv am dorit să completăm cât mai repede lotul.


Chiar luni ajunge un mijlocaș central, brazilian cu cetățenie italiană, cu care s-a tot discutat în ultima perioadă, un închizător de calitate. Sperăm să reușim să aducem un jucător și în compartimentul ofensiv, un străin cu care negociem de ceva vreme. Astăzi o să renunțăm la Botea și la Crăciun, Șimăndan va mai rămâne o săptămână, dar nici el nu este încă la nivelul dorit de noi. ”
a declarat Laszlo Balint, antrenorul UTA-ei, despre jocul de sâmbătă.

Arădenii vor mai disputa un meci amical în țară săptămâna viitoare, contra Luceafărului Oradea, în deplasare. Mai apoi, „roș-albii” au programate încă patru partide de verificare, în cadrul cantonamentului din Slovenia.