Kempes, fostul solist de la Cargo a ajuns din nou pe patul de spital după ce s-a făcut praf din nou cu motocicleta!

Data publicare: Sambata, 06 Iulie, 2019 Total: 3165 accesari

Kempes, fostul solist de la Cargo a ajuns din nou pe patul de spital după ce s-a făcut praf din nou cu motocicleta!

Legendarul rocker, Ovidiu Ioncu Kempes, a avut  luni seară un accident cumplit de motocicletă. În urma accidentului, acesta a ajuns la spital destul de șifonat, cu un umăr și un cot dislocate, cu nasul spart și o mulțime de răni la față, casca spărgându-i-se în urma coliziunii din trafic conform relatării jurnaliştilor de la libertatea.ro

Ce s-a întâmplat? Șoferul unei mașini a întors, fără a se asigura, chiar în fața motorului condus de Kempes, iar acesta n-a putut evita impactul, intrând violent în lateralul autoturismului. 

Investigații medicilor au relevat că nu există răni interne, aceştia i-au pus oasele la loc, l-au pansat și, după două zile de spitalizare, l-au lăsat să plece acasă. 


Luna trecută, Kempes a concertat pe scena Festivalului Berii de la Arad, iar astăzi, 5 iunie 2019, Kempes intenționează să meargă la Râmnicu Sărat, la evenimentul Moto Bikers Party, la care promisese să cânte. 

Rockerul arădean nu este la primul accident de motocicletă, acesta a mai fost implicat într-un accident mult mai grav, când a ajuns nu doar la spital ci a fost în comă fiind internat aproape o jumătate de an.

 

Sursa:libertatea.ro