Primele IMAGINI cu criminalul după oribila sa faptă. VIDEO

Data publicare: Miercuri, 03 Iulie, 2019 Total: 6060 accesari

Primele IMAGINI cu criminalul după oribila sa faptă. VIDEO Mai bine de 200 de polițiști îl caută în aceste momente pe criminalul care este deosebit de violent și periculos și care se află în libertate ! A fost solicitat și sprijinul unor patrule de polițiști arădeni în căutarea criminalului

După crima oribilă pe care a comis-o în localitatea Făget din județul Timiș, criminalul a fugit cu o mașină pe care a abandonat-o la intersecția drumullui ce leagă localitatea timișeană Temerești de localitatea arădeană Birchiș. 

Tocmai din acest motiv a fost solicitat și sprijinul unor patrule de polițiști arădeni care au pornit în căutarea criminalului care este deosebit de periculos.

De asemenea au apărut și primele imagini cu criminalul care după ce a furat una dintre bicicletele celor doi soți, așa cum se vede și pe imagini a încercat să spargă ușa unui magazin fără să reușească, după care a fugit. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate observa un comportament deosebit de violent al acestui criminal precum și faptul că este sub influența drogurilor.

ATENȚIE IMAGINI CU IMPACT DEOSEBIT DE VIOLENT !