CRIMĂ înfiorătoare la Făget. Un bărbat de 33 de ani și soția lui au fost atacați cu cuțitul

Data publicare: Miercuri, 03 Iulie, 2019 Total: 1893 accesari

CRIMĂ înfiorătoare la Făget. Un bărbat de 33 de ani și soția lui au fost atacați cu cuțitul Crimă ÎNGROZITOARE în dimineața zilei de miercuri 3 iulie a.c., la Făget, în județul Timiș unde un tânăr în vârstă de 33 de ani a fost ucis cu sânge rece. Crima a avut loc într-un parc din localitate, unde două persoane soț și soție au fost înjunghiați de un bărbat. CITEȘTE mai multe detalii

Crima înfiorătoare s-a petrecut miercuri dimineața, într-un parc din Făget, unde un bărbat în vârstă de 33 de ani, care se plimba cu soția lui cu bicicletele au fost atacați cu cuțitul de un individ. Din nefericire, bărbatul atacat a murit, iar nevasta lui este în stare gravă la spital, fiind grav rănită. După crimă, atacatorul a furat una dintre bicicletele celor doi soți, cu care a mers până într-un sat din apropiere, unde a lovit un alt bărbat și i-a furat mașina. Ulterior, criminalul ar fi abandonat și mașina și s-a făcut nevăzut. Se pare că atacatorul se afla sub influența drogurilor în momentul comiterii crimei.

Criminalul se numește Ionel Boldea și este din localitatea Bichigi, și se pare că este recidivist. Acesta, după crimă a fugit și a lăsat mașina pe un drum județean și a fost recuperată de polițiști. Atacatorul este de negăsit. 

Nu se cunosc detalii legate de crimă, nici dacă atacatorul îi cunoștea pe cei doi soți.  Cel mai probabil, acesta a acționat în orb și a atacat prima persoană pe care a văzut-o în cale doar pentru a-i fura bicicleta. 

POZA CRIMINALULUI - Bărbat la aproximativ 30 de ani, cu chelie și cu defect de vedere.