Accident frontal între două autoturisme între Sagu şi Vinga! Circulaţie închisă!

Data publicare: Miercuri, 03 Iulie, 2019 Total: 10236 accesari

Accident frontal între două autoturisme între Sagu şi Vinga! Circulaţie închisă!

Un accident frontal a avut loc miercuri dimineaţa, în jurul orei 7:00, pe drumul ce leagă Aradul de Timişoara, între localitaţile Sagu şi Vinga.

 

Pentru moment circulaţia este întreruptă, reluarea traficului pe DN 69 este estimate în jurul orei 8:30.

UPDATE 1 : Din primele cercetări, s-au constatat următoarele:În această dimineață, în jurul orelor 06.35, o femeie de 40 ani, din Orțișoara (jud. Timiș), a condus un autoturism pe sensul de mers Timișoara-Arad. În afara localității Vinga, la km 34 + 350 m, nu a adaptat viteza la condițiile meteo rutiere (carosabil umed și curbă periculoasă), a derapat și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat 
de 45 de ani, din Arad, fiind apoi proiectată într-un alt autoturism condus regulamentar pe sensul de mers Arad-Timișoara de un arădean de 41 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a femeii de 45 de ani și a bărbatului de 45 de ani. În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă” au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Accidentul a avut loc în zona cunoscută de şoferi ca şi: "curba morţii".

În momentul intervenţiei echipajelor ISU, persoanele din cele două autoturisme implicate în accident erau ieşite din autoturismele avariate, două persoane fiind rănite uşor.