Un elev eminent s-a sinucis chiar înainte cu o seară de examenul de Bacalaureat. Ce scria pe tricoul său când a fost găsit

Data publicare: Marti, 02 Iulie, 2019 Total: 2297 accesari

Un elev eminent s-a sinucis chiar înainte cu o seară de examenul de Bacalaureat. Ce scria pe tricoul său când a fost găsit TRAGEDIE într-o familie din vestul țării, unde fiul lor de numai 18 ani s-a spânzurat, chiar înainte de Bacalaureat. Ce scria pe tricoul lui când a fost găsit

Băiatul de 18 ani era din orașul Petrila, județul Hunedoara și provenea dintr-o familie modestă. El a luat decizia de a-și pune capăt zilelor și s-a spânzurat de creanga unui copac, la marginea orașului, chiar cu o seară înainte de a susține prima probă scrisă a examenului de Bacalaureat. Marea tristețe este și faptul că băiatul era batjocorit de colegii săi, iar în ultima vreme era tot mai abătut. De asemenea se spune despre George că era un băiat cuminte, nu se certa cu nimeni, însă nu prea avea prieteni. 

Potrivit Adevărul.ro, cei care l-au găsit fără suflare au observat că băiatul purta un tricou cu mesajul ”The Walking Dead” (în traducere aproximativă ”Mortul Umblător”. Apropiații tânărului susțin că băiatul era de multe ori umilit de alți tineri, fiind poreclit ”Zombie”.

Adolescentul care s-a spânzurat se numește George Costache și a absolvit Grupul Școlar Constantin Brâncuși din Petrila cu o medie generală peste nouă.