Mașină spulberată de tren la Halta Comlăuș din județul Arad

Data publicare: Marti, 02 Iulie, 2019 Total: 3369 accesari

Mașină spulberată de tren la Halta Comlăuș din județul Arad Un grav accident feroviar a avut loc în dimineața zilei de marți 2 iulie a.c., în jurul orei 11:00, pe DJ 791 pe trecerea la nivel cu cale ferată de la Halta Comlăuș în apropiere de Sântana. Ce s-a întâmplat cu șoferul

Autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 41 de ani din Zimandu Nou a fost pur și simplu spulberat de tren. Șoferul neatent nu a respectat indicatorul ”STOP” pe trecerea la nivel cu cale ferată și a fost lovit de trenul care circula pe ruta Cluj-Napoca-Timișoara Nord. Din fericire nimeni nu a fost rănit, iar șoferul a scăpat ca prin minune în urma acestui accident feroviar, care putea fi unul tragic. 

”Astăzi (2 iulie n, în jurul orei 10,30, un bărbat de 41 de ani, din Zimandu Nou, a condus un autoturism pe DJ 791, dinspre Sântana spre Olari, iar la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu a respectat semnificația indicatorului “Stop”, fiind acroșat de trenul 1531, care circula pe ruta Cluj-Napoca - Timișoara Nord au precizat reprezentanții IPJ Arad.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.