UTA – CS Ineu 11-1, în primul amical al verii! Balint: „Un antrenament reușit, mă bucur că jucătorii au arătat poftă de joc”

Data publicare: Duminica, 30 Iunie, 2019 Total: 851 accesari

UTA – CS Ineu 11-1, în primul amical al verii! Balint: „Un antrenament reușit, mă bucur că jucătorii au arătat poftă de joc”

La primul amical sub comanda lui Laszlo Balint, UTA a pulverizat o echipă tânără a Ineului, cu scorul de 11-1, pe terenul „Banatul” din Sânnicolau Mic.

Tehnicianul utist a folosit următoarele formule:

Prima repriză: Bolboașă - Ivan, Melinte, Ilie, Deta - Hrezdac, Pușcaș - Ciucur, Isac, Oroian – Rus (28 Botea).

Repriza a doua: Opric - Tomozei, Salka, Șeroni, Stancu - Vulturar, Crăciun - Stahl, Miculescu, Bustea – Buhăcian

Ineu: Mureșan – Onoc, Karmanoczky, Mihuț, Țica – Dodu – Dan Mâneran, Spătaru, S. Balaci, Todoran (32 Denis Mâneran) – Bârdan. Au mai jucat: Tulcan – Șerban, Denis Mâneran, Sztulianek.

„Un antrenament reușit. Mă bucur că am încheiat bine prima săptămână a acestui ciclu de pregătire. Totuși, sunt nemulțumit de faptul că am primit gol, nu mi-aș fi dorit acest lucru. Sunt și părți pozitive și aspecte pe care trebuie clar să le reglăm pentru că este un început de ciclu de pregătire. Sunt destul de mulți jucători care au sosit în această vară. Sper ca Cipri Rus să fie în regulă după acea accidentare, e un aspect pe care aș fi preferat să-l evităm. Una peste alta, mă bucur că jucătorii au arătat plăcere, poftă de joc, am și marcat destul de mult și în principiu lucrurile pe care le-am discutat au fost respectate.” au fost cuvintele tehnicianului utist la câteva minute după încheierea partidei.

Cum s-au marcat golurile:

Min. 13: UTA deschide scorul printr-o execuție superbă a lui Pușcaș, lovitură liberă de la 18 metri ușor dreapta în vinclul din stânga portarului, 1-0

Min. 16: Pătrundere pe dreapta Ciucur, șutul din unghi e respins de portar în 10 metri până la Rus, care trimite sub bară, 2-0

Min. 20: Ciucur centrează de pe dreapta în fața careului mic, Isac pune latul și e 3-0

Min. 42: Ciucur îl deschide pe Isac în dreapta suprafeței de pedeapsă, mijlocașul trece și de portar și face 4-0

Min. 55: 5-0 după un șut de kinogramă a lui Stahl de la 18 metri, sub transversală

Min. 57: Stahl face dubla cu o reluare din careul mic după o centrare venită din stânga, 6-0

Min. 59: Înscrie și Bustea după o pasă a lui Buhăcianu, 7-0

Min. 60: Miculescu face 8-0

Min. 64: Înscrie și Ineul prin Bârdan, 8-1

Min. 80: E 9-1 după reușita lui Buhăcianu

Min. 82: 10-1, Șeroni, din penalty

Min. 83: 11-1, Buhăcianu