21 de ore de calvar pentru Lotul Național - Junioare de gimnastică ritmică al României, de la Constanța la Arad

Data publicare: Marti, 25 Iunie, 2019 Total: 1810 accesari

21 de ore de calvar pentru Lotul Național - Junioare de gimnastică ritmică al României, de la Constanța la Arad

Componentele lotului naţional-junioare de gimnastică ritmică al României care s-au aflat pentru câteva zile pentru un stagiu de pregătire la Constanţa, în vederea participării la Campionatul Mondial din iulie, de la Moscova, au ajuns sleite de putere la Arad, după o călătorie de nu mai puţin de 21 de ore cu o garnitură de tren al CFR-ului.

În condiţii de voiaj inumane, fără apă sau mâncare, gimnastele au ajuns la Arad aproape leşinate. Alături de acestea au călătorit şi componentele secţiei de gimnastică ritmică a CSM Arad, care au participat la sfârşitul săptămânii trecute la Constanţa, la întrecerile Campionatului Naţional de Junioare Mici!

Garnitura de tren cu care au călătorit sportivele, alături de alţi călători ghinionişti, a pornit din gara Constanţa, duminică seara, la orele 21.00 şi a ajuns la Arad, a doua zi, luni, la orele 18.00! Menţionăm că de la sfârşitul anului trecut, la Arad fiinţează Lotul naţional olimpic de junioare de gimnastică ritmică al României, coordonat de antrenoarele CSM-ului arădean, Daniela Chiriac şi Tatiana Novikova! De fapt cele două şi-au exprimat profunda indignare pentru cele întâmplate, pierzându-se o zi de pregătire, cu doar câteva săptămâni înaintea de participarea la Mondiale!

Din păcate s-a mai derulat o secvenţă de crasă nepăsare a autorităţilor faţă de cetăţenii României!

T.B.