Un hoț de chilipiruri prins de polițiștii din Bârzava

Data publicare: Luni, 24 Iunie, 2019 Total: 836 accesari

Un hoț de chilipiruri prins de polițiștii din Bârzava

Vineri 21 iunie a.c., polițiștii Postului de poliție Bârzava au prins în flagrant delict, un bărbat de 47 de ani, din județul Mureș, în timp ce vindea obiecte furate dintr-o locuință.

Bărbatul a fost prins de polițiști în timp ce vindea un aparat de cafea, un radio, un fier de călcat, o pompă submersibilă, doi litri de țuică și diferite ustensile pentru gătit, despre a căror proveniență nu a putut oferi o explicație credibilă. Ulterior, polițiștii, vigilenți ca de obicei au aflat că toate bunurile erau furate dintr-o casă din Bârzava.

”În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că bunurile comercializate fuseseră sustrase în noaptea de 20/21 iunie a.c. dintr-un imobil de pe raza localității Bârzava, prin escaladarea gardului și distrugerea încuietorii ușii de acces„ au precizat reprezentanții IPJ Arad.

Bunurile, în valoare de 460 de lei, au fost recuperate și predate persoanei vătămate, în cauză fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.


foto: arhivă