Caravana SMURD este prezentă sâmbătă și duminică (22-23 iunie) la Chișineu Criș și la Sebiș

Data publicare: Vineri, 21 Iunie, 2019 Total: 1206 accesari

Caravana SMURD este prezentă sâmbătă și duminică (22-23 iunie) la Chișineu Criș și la Sebiș
Dacă vrei să devii un salvator sau vrei sa vezi cum se pregătesc salvatorii vino sâmbăta 22 iunie, începând cu ora 08:00 în Parcul Central din orașul Chișineu Criș și duminica începând cu ora 10:00 în fața Primăriei din orașul Sebiș, deoarece Caravana SMURD va fi acolo!

Vrei sa înveți tehnici de bază în acordarea primului ajutor, atunci fii prezent la o experiență unică, care îți poate salva oricând viața ! În Caravana SMURD, toți cei prezenți vor participa la cursuri gratuite de prim-ajutor ce vor fi oferite de paramedici. Există situaţii limită în care, câteva secunde pot schimba destinul unui om ! Pentru astfel de momente, Caravana SMURD va fi prezentă și în județul nostru, iar cei care vor fi prezenți vor avea parte de cele mai bune sfaturi, în cazul unor dezastre naturale care pot afecta România, precum: cutremure, inundaţii, incendii, dar şi modul în care populaţia se poate pregăti pentru a le face faţă.

Timp de două zile, participanţii vor putea urmări filme realizate de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă, iar cursul va conţine si o parte practică interactivă, ȋn care vor fi prezentate măsurile de prim-ajutor de către un paramedic SMURD. Participarea este gratuită.

”Sigur o sa îți placă și poate te gândești să vi alături de noi. Acuma ai ocazia. Dacă locuiești în Chisineu Cris sau Sebis vino sâmbătă și duminică la Caravana SMURD” au transmis reprezentanții ISU Arad.


”O națiune pregătită este o națiune MAI puternică! ” spune maiorul Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad. 


foto: ISU Arad