Cine este fotbalistul român care și-a tatuat propriul corp pe mână

Data publicare: Luni, 17 Iunie, 2019 Total: 4650 accesari

Cine este fotbalistul român care și-a tatuat propriul corp pe mână

Sergiu Hanca (27 de ani) pare să fi renăscut o dată cu transferul la Cracovia. Românul a jucat aproape meci de meci pentru polonezi, care au reușit să se claseze pe locul 4 la finalul sezonului. Astfel, Cracovia și-a câștigat prezența în preliminariile Europa League. Hanca a reușit să marcheze 2 goluri în 16 meciuri.

"Sincer, e diferența față de fotbalul din România. E diferența de ritm în primul rând. Ritmul este mai ridicat și fotbalul este mai agresiv, fotbaliștii sunt mai agresivi și mai dezvoltați fizic. Nu se poate compara, sunt două stiluri diferite", a spus Sergiu Hanca pentru Pro X.

Sergiu Hanca a impresionat și prin noul tatuaj. Fostul căpitan al dinamoviștilor a decis să își facă un tatuaj cu propriul corp. Astfel, imaginea îl înfățișează pe jucător în echipamentul celor de la Dinamo.

 

hanca


Sergiu Hanca este un mare amator de tatuaje. Sursa foto: Captură Pro X

Totuși, chiar dacă și-a făcut făcut tatuaj în tricoul lui Dinamo, Sergiu Hanca exclude o revenire în Liga 1.

"În Polonia, dacă faci un sezon bun, ai șanse mari să prinzi un transfer într-un campionat și mai puternic. Vara asta, e foarte posibil ca doi jucători de la noi de la echipă să ajungă în campionatul Italiei. Ce mi-ar plăcea mie? Eu sunt fan Borussia Dortmund, mi-ar plăcea să joc în Germania. Dar îmi place foarte mult și fotbalul care se joacă în Spania", a mai spus Sergiu Hanca.

Sergiu Hanca a plecat cu scandal de la Dinamo

Sergiu Hanca a plecat cu scandal de la Dinamo. La finalul anului trecut, au avut loc scene incredibile la Giurgiu, acolo unde soția lui Sergiu Hanca, Andreea, a fost bruscată de fani. Jucătorul a reacționat pe loc și a cerut rezilierea contractului cu Dinamo. Mijlocașul spunea că nu mai vrea audă de gruparea din Ștefan cel Mare, nici măcar pentru un salariu de 50.000 de euro. Până la urmă, Sergiu Hanca s-a transferat la polonezii de la Cracovia, potrivit digisport.ro.