Biciclist lovit mortal în apropiere de Zimand Cuz de un autor necunoscut!

Data publicare: Duminica, 16 Iunie, 2019 Total: 2656 accesari

Biciclist lovit mortal în apropiere de Zimand Cuz de un autor necunoscut!

Duminică dimineaţa (16.06.2019), în jurul orelor 02.15, un şofer necunoscut a condus un autoturism ale cărui marcă, culoare sau număr de înmatriculare nu s-au cunoscut în momentul depistării victimei, a surprins şi a accidentat mortal o persoană neidentificată de sex masculin, de aproximativ 30 ani, care în calitate de biciclist circula în aceeași direcție pe DN 79, în afara localității Zimand Cuz, din direcția Oradea spre Arad, în dreptul km 8+440 m.



 

Biciclistul nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizant fluorescente, de asemenea bicicleta nu era echipată regulamentar. În continuare se fac cercetări si verificări pentru identificarea conducătorului auto și a biciclistului pentru luarea măsurilor legale.

 

În urma cercetărilor la fața locului au fost identificate marca si tipul de autovehicul implicat în accident ca fiind VW Passat, an de fabricatie 1996-2000, culoare gri/ gri-vernil.

 

 

În continuare se efectuează investigatii specifice politienesti.



UPDATE ORA 15:00 - S-a aflat identitatea victimei care a fost accidentat mortal. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din județul Vaslui, care locuia pe raza localității Zimand. Urmează ca familia tânărului să fie anunțată de această nenorocire. Polițiștii continuă cercetările în vederea depistării autorului faptei, iar acesta să fie tras la răspundere penală.