Peste 1000 de tineri în prima seara la Pool Party Arad! Urmează DJ PROJECT live pentrun sâmbătă seara!

Data publicare: Sambata, 15 Iunie, 2019 Total: 2752 accesari

Peste 1000 de tineri în prima seara la Pool Party Arad! Urmează DJ PROJECT live pentrun sâmbătă seara!

Petrecerea Pool Party de pe strandul Neptul de vineri seasra a umplut zona bazinelor unde s-a incins o petrecere pe cinste.


“Vinovaţii” de servici au fost vineri seara la retro party Lăpuşcă şi KIDU care au incins platanele până spăre dimineaţă.






 

Sâmbătă seara se anunţă din nou o atmosferă incinsă, nu doar din cauza caniculei care s-a abătut peste noii, ci şi din cauză că pe scenă vor urca cei de la DJ Project.

Intrarea este liberă după ora 21.00, ţinuta - costum de baie (opţional) sau îmbrăcăminte casual ...

 

Ce recomandă organizatorii:


ATENTIE!!!

- Accesul tinerilor sub 18 ani este permis doar insotiti de un adult! Va rugam sa aveti un act de identitate valabil asupra voastra!


- Don,t Drink And Drive! - Te rugam lasa-ti masina acasa daca vei consuma alcool!

- Spune NU drogurilor! - In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000).

- ECO-friendly advice - Te rugam sa nu arunci sticle, pachete de tigari, pahare sau peturi de plastic in spatiile verzi sau in apele bazinelor!

FOARTE IMPORTANT !!!!!
Accesul in bazine nu este permis celor care nu stiu sa inoate. Зайди в крымский гугл и набери в строке поиска проститутки Симферополь и хороший сексуальный вечер в гостях у шлюхи тебе обеспечен, там реальные шлюхи.

Accesul este permis doar in zona bazinului cu apa de maxim 1,70 cm.

Toti participantii la eveniment declara ca inteleg regulile si se vor comporta ca atare pentru a nu pune in pericol pe el insusi sau vreun alt participant.

Este OBLIGATORIE urmarirea indicatiilor date de SALVAMARI si de oamenii de ordine pe tot parcursul petrecerii !