Femeile liberale promovează donarea de sânge

Data publicare: Sambata, 15 Iunie, 2019 Total: 1300 accesari

Femeile liberale promovează donarea de sânge

Organizația Municipală de Femei a Partidului Național Liberal a organizat, ieri, o acțiune de conștientizare în preambulul Zilei Mondiale a donatorilor de sânge, care se sărbătorește astăzi. „Cu o singură donare de sânge poți salva trei vieți! Mergi azi la Centrul de Transfuzie Sanguină Arad și poți deveni erou!”, a fost mesajul transmis arădenilor de cele aproximativ 50 de membre al PNL care au participat la acțiune.


 

„Este o acțiune pe care o facem de ani de zile, venind în sprijinul Centrului de Transfuzie Sanguină Arad, pentru conștientizarea importanței donării de sânge. Este foarte important să ajutăm o viață, cu atât mai mult cu cât și noi am putea oricând să avem nevoie de ajutor”, a declarat Geanina Pistru, prim-vicepreședintele național al Organizației Femeilor Liberale. Aceasta a ținut să menționeze că doamnele liberale organizează acțiuni de acest fel de cel puțin două-trei ori pe an.


 

„Acțiunea de ieri a fost coordonată de Liliana Waas, președinta Organizației Municipale a Femeilor Liberale”, a ținut să precizeze Geanina Pistru.




La rândul său, Liliana Waas face un apel la toți arădenii: „14 iunie e despre oameni speciali, e despre cei cărora le pasa, despre cei care dăruiesc viață din viața lor, e despre cei care au salvat cel puțin trei vieți cu sângele donat de ei. Și tu poți fi un salvator dacă alegi să îți pese. Du-te la Centrul de Transfuzie Sanguina, Arad, strada Andrenyi Karoly, nr 2-4 și donează! O poti face de luni până vineri de la orele 8 până la orele 13.”