Doi șoferi s-au ales cu dosar de cercetare penală deoarece au refuzat testarea cu aparatul alcooltest

Data publicare: Vineri, 14 Iunie, 2019 Total: 1020 accesari

Doi șoferi s-au ales cu dosar de cercetare penală deoarece au refuzat testarea cu aparatul alcooltest

Joi 13 iunie a.c., a fost o zi ghinionistă pentru doi șoferi care s-au ales cu dosar penal, deoarece au refuzat testarea cu aparatul alcooltest. 

Polițiștii din Nădlac au oprit în trafic un bărbat de 30 de ani din Arad, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoria din Nădlac, fiind sub influența băuturilor alcoolice. În momentul în care polițistul a vrut să-i dea aparatul alcooltest, șoferul, indignat a refuzat testarea.

De asemenea, polițiștii orașului Sântana au depistat pe D.J. 791, pe raza aceleiași localități, un alt șofer, un bărbat de 48 de ani, în timp ce conducea un autoturism, emanând halenă alcoolică. Se pare că și acest șofer, încăpățânat a refuzat testarea cu aparatul alcooltest. Acum, cei doi șoferi s-au ales cu dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuz sau sustragere de prelevarea de mostre biologice. 

Bărbații au refuzat testarea cu aparatul alcooltest, fiind dispusă prelevarea de probe biologice, pe care, de asemenea au refuzat-o. Pentru aceste fapte, pe numele celor doi au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii derefuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice” potrivit reprezentanților IPJ Arad.

Polițiștii cercetează doi bărbați care au refuzat atât testarea cu aparatul alcooltest, cât și prelevarea de mostre biologice.


foto: arhiva