Preșcolarii de la Bambi au prezentat Albă ca Zăpada, Veronica și multe alte personaje din poveste, pe scena Teatrului de Marionete

Data publicare: Joi, 13 Iunie, 2019 Total: 2044 accesari

Preșcolarii de la Bambi au prezentat Albă ca Zăpada, Veronica și multe alte personaje din poveste, pe scena Teatrului de Marionete În dimineața zilei de joi 13 iunie, începând cu orele 9:00 pe scena Teatrului de Marionete din Arad au urcat micuții de la Grădinița P.P. "Bambi" din Arad unde au prezentat scenete din poveste

Copilașii îmbrăcați în diferite personaje dintre care amintim: "Albă ca Zăpada" , "Veronica se întoarce", Albinuțe, Flori, Pitici și multe altele au prezentat cu mari emoții, scenete fascinante din lumea poveștilor.

De asemenea, mari emoții s-au observat și pe chipul părinților și a bunicilor prezenți în sală, care s-au bucurat de aceste momente unice. La final s-au auzit ropote de aplauze și chiote de bucurie.

Directorul teatrului de Marionete, Ghiță Mureșan, un om extraordinar, cu un suflet mare și cu o vastă experiență i-a privit cu mult drag și mare atenție pe cei mici, care au dat dovadă de mult talent. El a observat că talentul actoricesc se găsește și de la vârste fragede.