Viitorul începe cu stângul turneul semifinal al Ligii Elitelor U15: elevii lui Dinu Maghici au cedat cu 0-4 în fața gazdelor de la CSU Craiova

Data publicare: Miercuri, 12 Iunie, 2019 Total: 942 accesari

Viitorul începe cu stângul turneul semifinal al Ligii Elitelor U15: elevii lui Dinu Maghici au cedat cu 0-4 în fața gazdelor de la CSU Craiova

Viitorul Arad se află în această săptămână la Craiova, unde se dispută Grupa 2 a Turneului Semifinal din Liga Elitelor Under 15. Echipa antrenată de Dinu Maghici se află într-o grupă cu CSU Craiova, Rapid și Universitatea Cluj.

 

În prima partidă, disputată astăzi contra echipei gazdă, arădenii au cedat cu scorul de 0-4 pe stadionul „Extensiv”. „La golul de 0-1, arbitrul a inventat o lovitură liberă de pe 16 metri la un presupus henț, portarul nostru a respins mingea până la un adversar, aflat în poziție suspectă de offside. Poate, dacă intram la cabine cu un rezultat alb, altfel ne mobilizam în repriza a doua. Așa, după ce a căzut și golul doi pe o greșeală a noastră, am căzut psihic și am înregistrat un eșec destul de dur. Ca tacâmul să fie complet, ni s-a mai accidentat și Nițoi, piesă importantă în fața apărării. Una pesta alta, Craiova a fost echipa mai bună, mi s-a părut superioară chiar și Viitorului Constanța, cu care am jucat la Timișoara. În plus, a beneficiat de susținere din tribune, s-a cântat imnul Craiovei, s-a dat cu fumigene, iar partida a fost urmărită și foști mari fotbaliști ai Craiovei, ca Sorin Cârțu, Silviu Lung sau Silvian Cristescu. În fine, trebuie să strângem rândurile pentru următorul meci, cel cu Rapidul, când sperăm să contăm și pe Andrei Roman, care, din motive personale, nu a făcut, ieri, deplasarea împreună cu noi” a declarat tehnicianul trupei arădene, Dinu Maghici.

 

Deak – D. Varga, Clipotă, Pop, Baraghin – Nițoi – Rotar, Botoroagă, Buza, Hrincescu – Melniciuc a fost primul 11 folosit astăzi, pe parcurs mai intrând pe teren: Bizera, Catanzariti, Rozsa și Blicking.

Următorul meci al celor de la Viitorul va fi vineri, de la ora 12:00, împotriva Rapidului, iar grupa se încheie duminică, de la aceeași oră fiind programat meciul cu „U” Cluj. Primele două clasate din grupă se califică la turneul final de la Mogoșoaia.