Polițist cu tupeu...lovește un bărbat ce stătea la masă. VEZI VIDEO

Data publicare: Marti, 11 Iunie, 2019 Total: 1007 accesari

Polițist cu tupeu...lovește un bărbat ce stătea la masă. VEZI VIDEO În urmă cu doar câteva zile circula pe o rețea de socializare un filmuleț care pur și simplu te lasă fără cuvinte și îți provoacă o stare de mare dispreț. Un polițist local din vestul țării a lovit fără milă, un bărbat care stătea la masă. VEZI VIDEO

Poliţistul local din Gătaia care i-a aplicat o corecţie zdravănă unei persoane aflate la o masă va avea de dat multe explicaţii.
Omul legii i-a tras un cap în gură unui cetăţean care încerca să se ridice de la masă, fără a fi agresiv sau să-i fi dat un alt motiv polițistului, ca să-l lovească. Pur și simplu, tupeul de polițist și haina de pe el l-a făcut să uite că este om și a lovit fără milă. Polițistul a avut ghinionul să fie filmat în timpul grozăviei sale. 

Acum, omul legii s-a ales cu dosar penal, întrucât fapta sa a trezit atenţia procurorilor, care s-au autosesizat şi au deschis un dosar de cercetare penală. În acelaţi timp, poliţistul local este cercetat pe linie administrativă de către Comisia de disciplină din cadrul Primăriei Gătaia. 

 


sursa video : tion