Primul gol pentru Man la „naționala mare”! România învinge în Malta cu 4-0 și revine în calculele calificării

Data publicare: Marti, 11 Iunie, 2019 Total: 2056 accesari

Primul gol pentru Man la „naționala mare”! România învinge în Malta cu 4-0 și revine în calculele calificării

Dennis Man a înscris primul său gol în tricoul „naționalei mari” în victoria (4-0) a „tricolorilor” împotriva Maltei. Arădeanul a intrat pe teren în minutul 65, în locul lui Claudiu Keșeru, și a marcat la ultima fază a meciului, după o acțiune individuală. A fost selecția cu numărul patru pentru Man la seniori, el având 4 goluri în 11 meciuri la „naționalele” de juniori (U19 și U21). Celălalt arădean din lot, George Țucudean, a rămas pe bancă în Malta.

 

Pe lângă reușita lui Man, și-au mai trecut numele pe lista marcatorilor în partida de aseară Pușcaș (2) și Chipciu. Succesul este unul important pentru trupa lui Cosmin Contra: România e pe locul 3 în grupă, cu 7 puncte, la egalitate cu a doua clasată, Suedia. Următoarea „dublă” din preliminarii va avea loc în luna septembrie, când la noi în țară sosesc Spania și Malta.

 

Pentru Dennis Man urmează Campionatul European U21 din Italia, unde a fost selecționat de Mirel Rădoi, împreună cu un alt arădean, atacantul Adrian Petre. România debutează pe 18 iunie, cu un duel împotriva Croației.