PNL Arad îşi anunţă candidatul la Primăria Arad! Vezi cine ar putea fi!

Data publicare: Luni, 10 Iunie, 2019 Total: 7612 accesari

PNL Arad îşi anunţă candidatul la Primăria Arad! Vezi cine ar putea fi!

Gheorghe Falcă părăseşte fotoliul de primar al Aradului după 15 ani pentru un loc de europarlamentar, în urma alegerilor din 26 mai 2019.

Aşadar acest pas făcut de Gheorghe Falcă implică nişte schimbări şi decizii, iar liberalii arădeni nu pierd timpul. În urma plecării la Bruxelles, unul din viceprimarii actuali va ocupa funcţia de primar până la următoarele alegeri din 2020, pe surse 100% viceprimarul care îi va lua locul va fi Călin Bibarţ, iar în locul acestuia va fi numit un viceprimar din consilierii municipali. Tot pe surse am aflat că în cărţi ar fi vorba de doi consilieri locali de la PNL Arad, este vorba de Ionel Bulbuc şi Bogdan Boca, care ar intra în calcule.

Dacă la Primărie pentru un an de zile lucrurile sunt relativ destul de simple, decizia cea mai importantă însă este persoana desenmată de PNL Arad care să intre în cursa pentru fotoliul de primar în anul 2020. Această decizie este una importantă, iar PNL Arad se pare că va fi primul partid care îşi anunţă candidatul.

Pe surse, din PNL am aflat de două nume care sunt vehiculate, ar fi vorba de actualul viceprimar Călin Bibarţ şi de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sergiu Bilcea, însă, nu este exclus să avem parte la ora 15.00, astăzi şi de un anunţ surpriză.

Rămâne să vedem ce au decis liberalii legat de omul care va intra în cursa pentru Primăria Arad, anunţul va fi făcut de actualul incă edil al Aradului Gheorghe Falcă, în conferinţa de presă anunuţată luni la ora 15.00.