Elev găsit spânzurat în Timişoara. Băiatul era căutat de familie de mai bine de două săptămâni

Data publicare: Duminica, 09 Iunie, 2019 Total: 4568 accesari

Elev găsit spânzurat în Timişoara. Băiatul era căutat de familie de mai bine de două săptămâni Tânărul de 18 ani, elev la Liceul de Arte din Timişoara, dispărut în 24 mai, a fost găsit spânzurat la Pădurea Verde.

Poliţiştii au fost anunţaţi sâmbătă dimineaţa despre descoperirea unei persoane spânzurate la Pădurea Verde, în zona UMT.

După câteva ore, oamenii legi au reuşit să identifice identitatea cadavrului. Din păcate este vorba de Robert Cristian Dinu, elevul de 18 ani de la Liceul de Arte, care a dispărut în urmă cu două săptămâni. Ultimele informaţii despre el erau că dimineaţa a plecat de acasă, de pe strada Dropiei, spre şcoală. Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi o zi mai târziu de dispariţia sa.


Identitatea tânărului a fost confirmată de poliţişti şi toate indiciale au dus spre o sinucidere.  

„Dimineaţa, pe la ora 10 am fost anunţaţi despre o persoană spânzurată, la Pădurea Verde. Acesta era în stare avansată de putrefacţie şi a fost nevoie de identificarea lui. După masă a şi fost identificat. Este vorba de Robert Cristian Dinu, care a fost dat în urmărire de noi. Mama lui ne-a anunţat de dispariţie în urmă cu câteva zile. Putem să confirmăm că acesta a decis să se sinucidă. Nu ştiam amănunte”, au transmis cei de la IPJ Timiş, potrivit adevarul.ro.


Sursa foto opiniatimisoarei.ro