Super-tare! Vezi cum e pus un şofer să-şi ia ţigara în maşină!

Data publicare: Vineri, 07 Iunie, 2019 Total: 885 accesari

Super-tare! Vezi cum e pus un şofer să-şi ia ţigara în maşină!

Un scurt filmuleţ distribuit pe reţelele de socializare arată Aradul, aşa cum e el azi. Dintr-o dubiţă, un individ a aruncat o ţigară pe jos, personajul tipic numărul 1. Apare personajul tipic numărul 2, un tânăr care nu mai suportă de-astea.

Raiomond Nemedi îl filmează şi îi cere imperativ de mai multe ori să îşi ia ţigara înapoi. Descumpănit, uluit, personajul tipic numărul 1 coboară din maşină şi ia ţigara de pe jos. „Aşa, sunteţi în Arad” îi strigă Raimond, la final. „Văd tot felul de postari cu mizerie pe străzi. Oameni buni, înțelegeți și voi că dacă nu ne civilizăm nu avem cum să evoluăm!”, a scris el pe o reţea de socializare.

Este un episod tipic din oraşul nostru, populat cu tot felul de oameni. Povestea a avut un final ok. Putea fi şi altfel, cel care a luat atitudine putea s-o păţească. Important este că tot mai mulţi arădeni detestă lipsa de bun simţ şi iau atitudine.

Războiul va fi lung, dar sperăm să îl câştige cei care vor un oraş civilizat şi care înţeleg că de la fiecare dintre noi porneşte schimbarea.