Din această vară vor fi disponibile noi destinaţii europene de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Data publicare: Vineri, 07 Iunie, 2019 Total: 3629 accesari

Din această vară vor fi disponibile noi destinaţii europene de pe Aeroportul Internaţional Timişoara

Această vară va aduce câteva destinaţii noi şi interesante de pe Aeroportul Internaţional Timişoara. Câteva noi curse spre Germania, dar şi spre Danemarca sau Anglia apar în orarul de vară al AIT.

Mai sunt doar câteva zile până când va demara operarea curselor aeriene de la Timişoara spre Stuttgart. Zborul va fi operat de compania aeriană Eurowings şi va avea o frecvenţă de trei curse pe săptămână, în zilele de luni, miercuri și  duminică.

Totodată, din iulie, compania aeriană Wizz Air va introduce zborurile spre/dinspre Billund (Danemarca), Doncaster/Sheffield (Marea Britanie), Nürnberg și Karlsruhe/Baden-Baden (Germania). Toate destinațiile vor avea o frecvență de două ori pe săptămână. De asemenea, tot din 1 iulie, Wizz Air va suplimenta zborurile către Londra-Luton (de la 7 zboruri – la 12 zboruri pe săptămână), spre Memmingen (de la 3 zboruri la 5), Bari, Dortmund și Bruxelles Charleroi (de la 2 la 3 zboruri săptămânale).

„Legăturile directe, zilnice,  cu trei hub-uri importante: București, Munchen și Frankfurt am Main oferă o conectivitate mai facilă a cetățenilor din regiunea de vest a României către destinații exotice de vacanță, prin curse regulate cu o singură escală. Prin intermediul acestor legături, din Timișoara se poate ajunge la Bangkok, Shanghai, Casablanca, Sao Paolo sau Rio de Janeiro, Miami, Tokyo, Amman, Dubai, Larnaca, Istanbul și în multe alte destinații din toată lumea”, au anunţat reprezentanţii Aeroportului Internaţional Timişoara, potrivit debanat.ro.