Victor Ponta “reevaluat” de Dan Barna la o cafeluţă la Bruxelles

Data publicare: Miercuri, 05 Iunie, 2019 Total: 1474 accesari

Victor Ponta “reevaluat” de Dan Barna la o cafeluţă la Bruxelles

Președintele USR, Dan Barna, și liderul Pro România, Victor Ponta, au fost surprinși la un restaurant din Bruxelles, probabil la o cafeluţă şi un croisant. Fotografia a fost publicată miercuri seara de antena 3, care susține că cei doi ar negocia la restaurant, feriți de ochii publicului, teme politice importante.

 

Întâlnirea vine la câteva zile după ce Andrei Caramitru a scris că Mihai Tudose ar trebui să fie susținut de toată opoziția pentru a redeveni premier, acesta fiind unul din subiectele posibile abordate la această întâlnire.

Probabil că un alt subiect discutat de cei doi, este afilierea partidului Pro România, la un nou grup parlamentar pregătit de ALDE Europa alături de Emmanuel Macron. Cu cât reuşesc să atragă mai mulţi parlamentari în grupuri altele decât PPE (partidul care domină acum în parlamentul European), o alianţă între aceste grupuri ar da posibilitatea lui Emmanuel Macron să impună la conducerea  Parlamentul European un alt preşedinte decât cel dorit de PPE.

 

Acum, interesant este că Dan Barna, preşedintele USR nu a fost un fan al guvernării Ponta, însă, acum, se pare că este pe cale să-l reevalueze pe fostul premier pentru a atrage cei doi europarlamentari în grupul din care face parte

 

Sursa foto: antena 3