CCIA Arad pregătește un nou curs - DIPLOMAŢIE ŞI PROTOCOL

Data publicare: Miercuri, 05 Iunie, 2019 Total: 887 accesari

CCIA Arad pregătește un nou curs - DIPLOMAŢIE ŞI PROTOCOL

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad organizează în perioada 17 – 20 iunie 2019, cursul DIPLOMAŢIE ŞI PROTOCOL.

Cursul se adresează funcționarilor din administrația publică (centrală și locală), dar și altor categorii socio-profesionale interesate de domeniu; persoanelor care doresc să dobândească o pregătire generală și o imagine de ansamblu actualizată asupra normelor de protocol.

“Într-un mediu de afaceri competitiv şi într-o epocă a interdependenţelor globale, normele de protocol sunt esenţiale pentru a face față provocărilor economiei și afacerilor internaționale. Cunoaşterea şi stăpânirea modelelor de cooperare și diplomație pot transforma o simplă conversaţie într-o afacere de succes”, declară preşedintele Camerei de Comerţ Arad, domnul Gheorghe Seculici.

Tematică provizorie


Programul de formare se va finaliza cu un certificat de participare eliberat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Arad. Eliberarea acestuia fiind condiționată de o frecvență de minimum 70% din durata programului de formare, (12 ore)”, informează Carmen Crişan, manager CFP în cadrul CCIA Arad.

Acte necesare (în copie): BI/CI, diploma de studii, certificat de naştere, certificat de căsătorie (dacă este cazul).

Pentru înscrieri vă rugăm să ne contactaţi la telefon: 0730.188.299, email: carmen.crisan@ccia-arad.ro, prof. Carmen Crișan.