Criminalul polițistului Cristian Amarei a fost PRINS !

Data publicare: Marti, 04 Iunie, 2019 Total: 2835 accesari

Criminalul polițistului Cristian Amarei a fost PRINS !

Ionel Marcel Lepa, bărbatul care a împuşcat un poliţist din Timiş, în timpul unei misiuni, a fost prins în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 4.45 în casa bunicii unui prieten de-al său din localitatea Remetea Mare.

 

Interlopul Marcel Lepa, care a ucis un polițist, duminică, în orașul timișean Recaș, a fost capturat după aproape două zile de căutări.

 

Vă reamintim că politistul Cristian Amariei a fost omorât duminică după-amiaza în misiune, la Izvin, chiar de către suspectul pe care îl urmărea. Vezi mai jos filmul teribilului eveniment.

Citeşte şi: Polițist împușcat mortal în Timiș! Criminalul, înarmat și periculos, este căutat de zeci de oameni ai legii

 

Individul se ascundea într-o casă din localitatea Remetea Mare. 

În incintă, anchetatorii au descoperit pete de sânge. Marcel Lepa a fost rănit, duminică, în timpul acțiunii eșuate de prindere.

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a ajuns în zonă, luni seara, pentru a coordona operațiunea.

Marcel Lepa, care nu a opus rezistență în momentul prinderii, va fi dus la audieri la IJP Timiș.


 

„În urma activităților informativ operative desfășurate de polițiști, bărbatul care l-a ucis pe polițistul din județul Timis a fost depistat, în această dimineață, pe raza localității Remetea Mare, din județul Timiș. Acesta prezintă plăgi prin împușcare, care datează cel mai probabil de duminică, motiv pentru care s-a solicitat intervenția ambulanței. La momentul localizării și prinderii acestuia, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare. În cauză este întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, în cadrul căruia procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș efectuează cercetări”, a transmis IPJ Timiș. 

 

Sute de politisti si jandarmi au periat locul. Vreme de mai multe ore au verificat case, curti, ferme, insa vecinatatile sunt pline de vegetatie si au ingreunat scotocirile.

Acum va fi cercetat pentru omor calificat, iar dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis.

Politistii de la Serviciul de Investigatii Criminale din IPJ Timis se aflau in cautarea individului dat in urmarire internationala, care se indreptase cu masina spre localitatea Izvin.

Pe drum au cerut sprijin de la colegii din zona, de la Recas, ce au in aria de acoperire si localitatea Izvin. Acestia l-au depistat intr-o casa.

Pe cand oamenii legii au inconjurat locuinta, individul incoltit a sarit pe o fereastra si a tras cu pistolul asupra unuia dintre politisti, pe care l-a nimerit in piept si in gat. Acesta a cazut ca secerat la pamant si si-a dat ultima suflare in bratele medicilor care au incercat din rasputeri sa-l salveze resuscitandu-l zeci de minute in sir. Dar, in zadar.





La scurt timp, au sosit intariri din Timisoara.

Zeci de luptatori de la trupele speciale de interventie si jandarmi, inarmati pana-n dinti, au impanzit localitatea Izvin pentru a pune mana pe criminal.

Obiectele găsite asupra lui LEPA: un pistol, mai multe gloanțe, două chei, un stick de memorie, un micro-SD și o folie de pastile.




Foto: digi24