Persoane evacuate dintr-un bloc din Arad, unde a izbucnit un incendiu

Data publicare: Luni, 03 Iunie, 2019 Total: 3399 accesari

Persoane evacuate dintr-un bloc din Arad, unde a izbucnit un incendiu În seara zilei de luni, 3 iunie, pompierii arădeni au fost chemați la un incendiu care a izbucnit într-un bloc din centrul Aradului.

Pompierii arădeni au fost solicitați să intervină la stingerea unui incendiu care a izbucnit la un panou electric, în casa scării  unui bloc din centrul Aradului, mai exact în zona străzii Banu Mărăcine. 

Se pare că locatarii au observat fumul dens care ieșea de la panoul electric și au sunat de urgență la 112. La fața locului s-a deplasat cu opt subofițer cu descarcerarea mică precum și SMURD-ul.

Potrivit maiorului Pleșca George, purtător de cuvânt al ISU Arad, 20 de persoane au fost evacuate, iar două dintre ele în vârstă au avut nevoie de îngrijiri medicale întrucât acestea au făcut un atac de panică în urma sperieturii. 

" cauza probabilă a incendiului foc deschis în spații închise, în speță, femeia folosea o lumânare pentru iluminat fiind deconectată de la curent" a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Arad maiorul Pleșca George.