ACS Poli ajunge în Liga a III-a după înfrângerea suferită în faţa Colentinei

Data publicare: Duminica, 02 Iunie, 2019 Total: 2145 accesari

ACS Poli ajunge în Liga a III-a după înfrângerea suferită în faţa Colentinei

Retrogradată sportiv, ACS Poli s-a prezentat în Capitală cu un lot restrâns, fără majoritatea străinilor. Cealaltă fostă divizionară A, gazda Daco-Getica Bucureşti s-a impus cu 3-1, dar trupa lui Marius Baciu scăpase de runda trecută de emoţii. După joc pe pagina clubului timişorean a fost postat şi un mesaj de adio al administratorului special Radu Birlică, care urmează să „predea” funcţia.



ACS Poli a încheiat astfel pe poziţia a 18-a un campionat de coşmar, în urma căruia retrogradează conform hârtiei în Liga a III-a. Totuşi, timişorenii mai speră ca alte echipe cu probleme să arunce mănuşa.

Administratorul special Radu Birlică, a anunţat după meciul de la Bucureşti că o părăseşte pe ACS Poli.

 

„Meciul de sâmbătă, cu Daco-Getica București, a fost ultimul pentru mine, în calitate de administrator special al clubului Poli Timișoara. În perioada imediat următoare, voi începe demersurile juridice necesare pentru predarea acestei funcții. Pe această cale, vreau să le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit în perioada extrem de dificilă din punct de vedere economic, traversată de Poli în ultimii ani. Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au lucrat la Poli, jucători, antrenori sau angajați, și care și-au făcut meseria în mod profesionist, până la final, in ciuda neajunsurilor. Sper ca în viitor comunitatea timișoreană să găsescă soluțiile ideale pentru ca fotbalul din acest oraș să redevină performant si să readucă Poli în Liga 1. Marca și palmaresul polist sunt la acest club, îmi doresc din tot sufletul ca bănățenii să reconstruiască Poli Timișoara și să o duca din nou în topul fotbalului românesc. Hai, Poli!”, se arată în comunicatul semnat de Radu Birlică.