Peste 100 de copii au sărbătorit 1 IUNIE la Căminul Cultural din Mândruloc

Data publicare: Sambata, 01 Iunie, 2019 Total: 3074 accesari

Peste 100 de copii au sărbătorit 1 IUNIE la Căminul Cultural din Mândruloc Sâmbătă 1 IUNIE a fost mare distracție la Căminul Cultural din Mândruloc, unde familia Istrate Dan și Corina din Mândruloc, doi oameni cu suflet deosebit au organizat un super eveniment dedicat Zilei Internaționale ale Copilului având ca parteneri Grădinița P.P. Bambi din Arad și Parohia Ortodoxă din Mândruloc. 

La eveniment au fost prezenți peste 200 de copilași din Mândruloc, Vladimirescu, Cicir și Horia, iar datorită vremii capricioase, acesta nu s-a mai ținut pe terenul de sport al școlii din Mândruloc, (cum a fost anunțat inițial n.r. ) ci în incinta Căminului Cultural din Mândruloc.

Copiii s-au bucurat de foarte multe surprize printre care amintim : Ateliere de Percuție și Creație-Handmade, Facepating, prezența lui Mikey și Minnie, jocuri și povești amuzante cu îndrăgita actriță Giorgiana Popan, precum și momente unice cu Oglinda Magică. 

De asemenea, copiii s-au bucurat de momente dulci cu Fântâna de Ciocolată, care a fost deliciul copilașior, iar fericirea de pe chipul lor a făcut ca norii ce amenințau a ploaie să fie umbriți de un soare imaginar, ce a transformat această zi importantă, într-o zi cu adevărat specială pentru toți copilașii prezenți la eveniment.