Prestație dezastruoasă în ultima etapă: CS Mioveni – UTA 3-0

Data publicare: Sambata, 01 Iunie, 2019 Total: 2914 accesari

Prestație dezastruoasă în ultima etapă: CS Mioveni – UTA 3-0

O formulă foarte tânără, dar și experimentală, a UTA-ei, a pierdut cu 3-0 la Mioveni în ultima etapă a sezonului. „Dubla” lui Hergheligiu și golul lui Măzărache au provocat o nouă înfrângere arădenilor, care au câștigat doar un meci din ultimele zece ale anului competițional.

David Popa a avut șansa de a deschide scorul în debutul partidei, dar a irosit două ocazii în primul sfert de oră. În minutul 18, Șerban a centrat din corner, iar Măzărache a reluat cu capul, de lângă Copaci, în plasa porții lui Zamfir, aflat la debutul în liga secundă. 2-0 s-a făcut în minutul 35: pe o contră a gazdelor, Burnea l-a lansat pe Ișfan în banda dreaptă, acesta i-a pasat perfect lui Hergheligiu, care a avansat până la 15 metri, de unde a trimis un șut care l-a lăsat fără șanse pe Zamfir.

Ultimul gol al reprizei, și al meciului, avea să poarte tot semnătura lui Hergheligiu: atacantul ieșean a primit de la Stoica în careul utist și a tras cu latul, puternic, la colțul lung.

După pauză, Șeroni a crezut că a redus din diferență, dar arbitrul a fost de părere că lovitura sa de cap nu a depășit linia porții. Mai apoi, arădenii n-au mai avut vreo ocazie notabilă, în timp ce argeșenii puteau mări diferența pe final de meci, când Șeroni a respins cu genunchiul șutul lui Coșereanu, care se îndrepta spre poartă. Pe lângă Rafael Zamfir, a debutat în Liga a II-a în tricoul UTA-ei și mijlocașul Denis Crăciun, care l-a înlocuit în minutul 68 pe Melinte.

În urma înfrângerii, UTA se află pe poziția a 11-a, dar, în funcție de rezultatele meciurilor de mâine, ar putea să cadă încă două locuri în clasament. A fost ultima partidă pentru Cristian Păcurar, Dan Țapoș și Valerio Zuddas la cârma „Bătrânei Doamne”, aceștia urmând să fie înlocuiți de Laszlo Balint și staff-ul său. Reunirea lotului este programată pentru 25 iunie, dar data s-ar putea schimba în funcție de programarea primei etape a sezonului următor.

 

Formații:

Mioveni:  F. Croitoru – Kilyen, Beţa, Burnea, Ed. Stoica – Rob. Boboc (Rădescu 68), M. Şerban – Hergheligiu, C. Năstăsie, Măzărache (Coşereanu 76) – Işfan (R. Lazăr 68). Rezerve neutilizate: Val. Sima – Ct. Alexe, Celea, Traşcu. Antrenor: Marius Stoica

UTA: R. Zamfir – Al. Manea, El Hasni, Şeroni, I. Gavrilă – Ivan – Costin, Melinte (Crăciun 68), Neagu,  Copaci (Miculescu 46) – D. Popa (Oroian 59). Rezerve neutilizate: Bodea – Cr. Matei, Hrezdac, Haloș. Antrenor secund: Cristian Păcurar

Arbitri: Bogdan Anghelinei – Daniel Vlase (ambii din Galați), George Turcu (București). Rezervă: Ionuț Constantinescu (Galați)

Observatori FRF: Ioan Mureșan (Timiș) și Florentin Barbu (Giurgiu)