Claudia Iuga și George Pleșca, purtătorii de cuvânt ai IPJ și ISU Arad au pregătit surprize tuturor copiilor, în Parcul Europa

Data publicare: Vineri, 31 Mai, 2019 Total: 2436 accesari

Claudia Iuga și George Pleșca, purtătorii de cuvânt ai IPJ și ISU Arad au pregătit surprize tuturor copiilor, în Parcul Europa
Vineri dimineața, în Parcul Europa din municipiul Arad, reprezentanții IPJ Arad le-au pregătit tuturor copiilor o surpriză cu ocazia Zilei Copilului care în acest an va cădea într-o zi de sâmbătă.

Copiii au fost extrem de fericiți la văzul câinelui polițist, pe nume Eta, care și-a prezentat ”numărul” printr-un lătrat ce a fost demn de ropotele de aplauze ale copiilor. De asemenea, ei au putut observa și armele polițiștilor din dotare, cu care s-au fotografiat și cei mai curioși dintre ei le-au pus polițiștilor întrebări.

Prezenți și ei, copiii de la Gradinita P.P. ”Bambi” din Arad au avut parte de o super surpriză fotografică. Ei s-au pozat la Cabina Foto prezentă și ea la eveniment. De asemenea au fost prezenți și purtătorii de cuvânt al IPJ Arad, agentul șef de poliție, Claudia Iuga și Adina..., precum și maiorul Gigi Pleșca, purtător de cuvânt la ISU Arad. 
O zi minunata, petrecută în Parcul Europa alături de polițiștii arădeni, chiar dacă vremea nu părea a fi una favorabilă, puterea divină a făcut ca ploaia să se oprească, iar cei mici să se bucure de această zi.
La mulți ani copilărie !