GROTESC! Pedofili reținuți la Arad pentru abuzuri sexuale asupra fetițe de doar 4 ani!

Data publicare: Joi, 30 Mai, 2019 Total: 3162 accesari

GROTESC! Pedofili reținuți la Arad pentru abuzuri sexuale asupra fetițe de doar 4 ani!

Polițiștii Secției nr. 1 Vlaicu, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, au reținut un bărbat și o femeie pentru savârșirea de infracțiuni sexuale cu minori.

 

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției 1 Vlaicu, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, împreună cu concubina lui de 25 de ani, ambii din județul Hunedoara, în perioada decembrie 2018 – martie 2019 ar fi întreținut raporturi sexuale cu fiica de 4 ani a femeii. De asemenea, copilul ar fi asistat la acte sexuale explicite între cei doi.

 

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de viol, corupere sexuală a minorilor și rele tratamente aplicate minorului.

 

Facem precizarea că punerea în mișcare a acțiunii penale este o etapă a procesului penal reglemantată de Codul de Procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.