"Orice om îi este teamă de Fifor"

Data publicare: Joi, 30 Mai, 2019 Total: 1716 accesari

"Orice om îi este teamă de Fifor"

Întrebarea lansată de PSD Arad - cui îi este frică de Mihai Fifor? - vizează probabil articolele publicate de Ghidul arădean, fără să avem „onoarea” de a fi pomeniţi. Adevărul e că deşi s-a străduit să sperie oameni şi instituţii, dacă ar fi să dăm un răspuns corect şi exact, acela ar fi Dorel Căprar. Pe el îl sapă Fifor cel mai mult, lui vrea să îi ia locul, aşa cum ştie orice pesedist cât de cât informat. Lupta dintre cei doi, dusă cu ipocrizie pe la spate, este cunoscută tuturor. Dar problema este mică şi nu merită un răspuns prea serios. Aşa că hai să plecăm de la ideea că orice om îi este teamă de Fifor, ca să parafrazăm din ilustra şefă a domnului parlamentar PSD, Viorica Dăncilă.

PSD acuză că cineva (noi, probabil) „încearcă să impună un portret distorsionat al unui politician ce şi-a câstigat prin muncă, implicare şi seriozitate un statut de respect în societatea românească şi în Arad”. Or, Fifor şi PSD tocmai au primit un mesaj din partea arădenilor, un vot negativ masiv, în care numai de apreciere şi respect nu poate fi vorba. De fapt, imaginea lui Fifor este deplorabilă – în ţară şi la Arad. La Bucureşti, este considerat un trădător notoriu, care i-a trădat pe rând pe Neacşu, Ponta, Firea şi Dragnea. Ca ministru, a iscat un sandal diplomatic, cu gafele sale despre rachetele balistice. La Arad, a fost apărătorul celor care au tăiat banii pentru dezvoltare ai oraşului, care au fost direcţionaţi spre Teleorman şi alte judeţe controlate de PSD.


Pe scurt, orice om îi este teamă că politicieni ca Fifor, care nu au înţeles deloc votul românilor şi dorinţa românilor, ar putea popula în continuare Parlamentul, Guvernul şi alte instuituţii la care ar trebui să lucreze oameni profesionişti, cu verticalitate.