Simona Stan, consilier judeţean PNL: „Modernizăm drumul judeţean Mâsca-Măderat-Arăneag-Căsoaia”

Data publicare: Miercuri, 29 Mai, 2019 Total: 1272 accesari

Simona Stan, consilier judeţean PNL: „Modernizăm drumul judeţean Mâsca-Măderat-Arăneag-Căsoaia”

Consiliul Judeţean Arad a alocat astăzi 125.000 de lei pentru documentația privind modernizarea drumului judeţean Mâsca-Măderat-Arăneag. Suma a fost alocată din excedentul anilor precedenți. Lucrările se vor realiza până în localitatea Arăneag, urmând ca de la Arăneag la Căsoaia să se realizeze lucrări de asfaltare prin Programul de Întreținere și Reparații Drumuri Județene. La Căsoaia, Consiliul Judeţean, prin centrul Cultural Judeţean Arad, administrează o tabără foarte populară pentru tineri.


„Am discutat cu locuitorii din zonă despre necesitatea realizării acestui drum care în prezent se află într-o stare avansată de degradare. În calitate de consilier judeţean am preluat această problemă, susţinând rezolvarea ei. Conducerea Consiliului Judeţean Arad a elaborat o strategie de modernizare a drumurilor judeţene prin care ne-am asumat modernizarea şi reabilitarea a 300 de kilometri de drumuri judeţene, un obiectiv ambiţios al cărui rezultate încep să se vadă”,
a declarat Simona Stan, consilier judeţean.


Modernizarea acestui tronson de drum va fi completată de alte trei proiecte aflate în derulare: Arad-Şiria-Pâncota, Pâncota-Măderat-Târnova-Buteni, respectiv Târnova-Tauţ.