UTA merge la Mioveni pentru ultimul meci al sezonului. Păcurar: „Jucăm cu o echipă care poate învinge pe oricine”

Data publicare: Miercuri, 29 Mai, 2019 Total: 2220 accesari

UTA merge la Mioveni pentru ultimul meci al sezonului. Păcurar: „Jucăm cu o echipă care poate învinge pe oricine”

UTA încheie anul competițional 2018-19 cu o deplasare pe terenul lui CS Mioveni, echipă care va termina campionatul pe poziția a șaptea. Trupa arădeană se află în acest moment pe locul 10, dar în funcție de rezultatele din ultima rundă, poate încheia oriunde în intervalul 8-13.

 

„Este un meci la care mergem serioși, chiar dacă este ultima etapă. Jucăm cu echipă care nu are probleme, poate învinge pe oricine, după cum s-a văzut la meciul cu U Cluj. După ce au schimbat antrenorul, parcă au înviat, așadar va fi un meci destul de plăcut, deschis oricărui rezultat, pe un teren foarte bun. Sper într-o victorie care să ne ducă mai sus în clasament la finalul sezonului. Mergem să tratăm etapa ca un meci normal, nu mergem în vacanță, la UTA suntem serioși până în ultima etapă. Mioveniul este o echipă grea, au făcut achiziții bune în iarnă care au completat lotul.” a declarat secundul cu atribuții de interimar al UTA-ei, Cristian Păcurar, aflat la ultimul meci în acest rol.

 

„Roș-albii” nu se vor putea baza pe Coulibaly (accidentat), iar incerți sunt Rus, Hrezdac și Oroian.

 

În tur, pe „Motorul”, arădenii învingeau cu 2-1, după reușitele semnate Rus (2), respectiv Balint. Partida dintre CS Mioveni și UTA se va disputa vineri, 31 mai, de la ora 16:30, în direct la Digi Sport 1 și Telekom Sport 1.