Fifore, tu eşti?

Data publicare: Marti, 28 Mai, 2019 Total: 2979 accesari

Fifore, tu eşti?

Un site important din Arad citează un membru marcat al PSD care, cităm, face „previziuni sumbre în legătură cu viitorul apropiat al partidului de la Putere”. „În două săptămâni pierdem guvernarea”, zice membrul marcant. Vorba alunecoasă, modul perfid în care „sursa” încearcă să explice că românii nu au votat împotriva PSD ci împotriva lui Dragnea ne fac să credem că este vorba despre senatorul Fifor. Pe care îl întrebăm, public: Fifore, tu eşti?


Marele strateg care o dă pe anonime vrea să fugă de la guvernare aşa cum a fugit de la Arad în noapte alegerilor, să nu îl întrebe lumea de rezultatul catastrofal.


„Din păcate, PSD nu are acum o mână de fier pregătită să preia frâiele partidului, nu are un lider gata să țină piept celor de la PNL și de la USR. Cel mai probabil, viitoarea conducere va ceda presiunilor venite de la cele două partide, prin prisma scorurilor bune pe care PNL și USR le-au avut la alegerile europarlamentare. Dar poate că și acest lucru este, până la urmă, bun. Poate că este nevoie de o reconstrucție a partidului”, zice „sursa”.


De parcă ăia sunt proşti, să ia guvernarea cu majoritate parlamentară PSD, o guvernare sabotată de alde Fifor! Poate un plan mai realist este demisia parlamentarilor, alegeri anticipate şi guvernare legitimă. Bineînţeles, despre aceste lucruri nu face vorbire membrul marcant PSD în care s-a deghizat Fifor.


Tot ce anunţă această ieşire publică este startul păruielii în PSD, atât la Bucureşti cât şi la Arad.