PNL Arad a mulţumit pentru votul primit şi va anunţa în curând candidatul pe care-l propune la Primăria Aradului în 2020

Data publicare: Luni, 27 Mai, 2019 Total: 2805 accesari

PNL Arad a mulţumit pentru votul primit şi va anunţa în curând candidatul pe care-l propune la Primăria Aradului în 2020

PNL Arad a susţinut luni o conferinţă de presă unde liderii filialei liberale arădene au făcut un bilanţ al ultimuilui scrutin care a avut loc duminică 26 mai, unde au înregistrat o victorie atât în municipiul Arad, cât şi în toate oraşele şi comunele din judeţ, dar şi un scor de 37,19%. 

Liderii PNL Arad au mulţumit atât electoratului care le-a acordat votul, cât şi membrilor filialei arădene pentru efortul depus în ultima campanie electorală care s-a regăsit categoric în scorul obţinut la Arad, filiala arădeană ocupând locul 5 pe ţară la scorul obţinut, şi, a fost subliniat de către Gheorghe Falcă, preşedintele filialei şi proaspăt ales parlamentar european, că Aradul este unul dintre puţinele reşedinţe de judeţ, care a reuşit să se claseze pe primul loc în competiţia electorală faţă de competitorul principal, Alianţa USR-PLUS. 




Tot la conferinţa de luni, Gheorghe Falcă a explicat şi motivele pentru care a demisionat din cadrul  Universitaţii “Aurel Vlaicu” din Arad, demisia fiind un gest determinat de acordarea titlului de Doctor Honoris Causa fostului premier Adrian Năstase. 

Citeşte şi: Să faci un fost condamnat Doctor Honoris, asta înseamnă să fii “universitate de prestigiu”


„Gestul universităţii de a conferi titlul de Doctor Honoris Causa încalcă angajamentul neimplicării politice. Întregul demers este lipsit de discernământ academic“, a spus Falcă, considerândul pe Năstase  „un non-model pentru societatea românească şi tinerii acesteia“.