Grădinița Curcubeul Copiilor din Arad a fost gazda Festivalului Regional de folclor

Data publicare: Luni, 27 Mai, 2019 Total: 2059 accesari

Grădinița Curcubeul Copiilor din Arad a fost gazda Festivalului Regional de folclor

Festivalul Regional de folclor ”Valorificarea folclorului copiilor prin activătățile educative din grădiniță și școală” s-a aflat la cea de-a IV-a ediție, organizat de Grădinița P.P. ”Curcubeul Copiilor” din Arad.

Organizat într-un cadru absolut deosebit, cu elemente de decor ce sublinează dragostea pentru popor, doamna Dehelean Mărioara, director a grădiniței mai sus amintită a pregătit acest festival absolut impresionant. 

”Așa cum ne-am obișnuit deja, Grădinița P.P. Curcubeul Copiilor Arad, și-a deschis din nou porțile și a fost gazda celei de a IV-a ediții a festivalului de folclor cu titlul Valorificarea folclorului copiilor prin activitățile educative din grădiniță și școală. Numărul mare de participanți precum și varietatea momentelor prezentate ne-au făcut să fim mândre, în calitate de organizatori, că astfel de acțiuni sunt binevenite și apreciate de colegii noștri din oraș, județ, dar și din alte județe. Fiecare dintre participanți a prezentat cu mândrie, datina,obiceiul și jocul specifice zonei de proveniență” a precizat educatoarea Alina Frîncu.

Alături de organizatori au fost și reprezentanții Centrului Cultural Județean, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Arad și reprezentanți din partea Casei Corpului Didactic Alexandru Gavra Arad, care de fiecare dată au fost prezenți la astfel de evenimente, pe care mereu le-a susținut, și pe această cale , doamna director a Grădiniței P.P. "Curcubeul Copiilor" , prof. Mărioara Dehelean le mulțumește tuturor pentru implicare.