Păcurar, despre căderea UTA-ei din meciul cu Petrolul: „Am jucat fotbal doar 40 de minute”

Data publicare: Luni, 27 Mai, 2019 Total: 654 accesari

Păcurar, despre căderea UTA-ei din meciul cu Petrolul: „Am jucat fotbal doar 40 de minute”

UTA a început excelent meciul cu Petrolul, a condus cu 2-0 și părea că va obține un rezultat pozitiv la ultimul meci de pe teren propriu din acest sezon. Din păcate, nu a fost așa, arădenii au căzut complet în repriza a doua și le-au permis „lupilor galbeni” să întoarcă scorul și să rămână în cursa pentru promovare.

 

„Mi-aș fi dorit să obținem un rezultat pozitiv la ultimul meci acasă din acest sezon, dar, din păcate, am jucat fotbal doar 40 de minute. Din punctul meu de vedere, am căzut fizic, iar două greșeli individuale au făcut ca scorul să devină 2-4. Pe lângă cele două goluri, am mai avut destule ocazii în prima repriză, iar ceea ce s-a întâmplat mai apoi e ireal. Am crezut că, odată cu numirea noului antrenor, se ia o anumită presiune și totul va intra într-o normalitate. Le-am spus să jucăm degajat pentru oamenii care iubesc UTA, dar, iată, am făcut-o doar 40 de minute. Am luat gol foarte repede după ce am făcut 2-0, dar nici dacă nu s-ar fi întâmplat asta nu cred că am fi putut evita căderea fizică de după pauză și ceea ce a urmat din punct de vedere al rezultatului. Nu am mai pregătit meciurile împreună cu domnul Ionuț Popa de la duelul cu Clinceni încoace. Dânsul ne-a mai vizitat doar înainte de meciul cu ASU Poli, dar în rest nu a fost implicat. Că am mai discutat eu cu dânsul e altceva, dar în alte detalii nu vreau să mai intru” a declarat secundul echipei arădene, Cristian Păcurar.

 

În urma înfrângerii, arădenii au căzut pe locul 10. „Roș-albii” încheie sezonul săptămâna viitoare, cu o partidă în deplasare, la Mioveni.